voorgerechten

Huisgemaakte uiensoep € 5.50
Champignons € 7.25
in knoflook-room
Gegratineerde mosselen € 9.75
in romige wittewijnsaus
Carpaccio € 9.75
met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Carpaccio XXL € 14.75
Vitello Tonato € 10.75
met tonijnmayonaise
Salade Geitenkaas € 10.95
Gamba € 9.95
In knoflookolie & rode peper
Trio van vis € 15.75
gerookte zalm, Hollandse garnalen, Paling & Toast
Eveleens Paling € 12.50
op toast

hoofdgerechten

Boeren Schnitzel (±350gr) € 16.75
met een laagje gekruid gehakt
Varkenshaas of kipsate (± 260gr) € 15.95
geserveerd met atjar en kroepoek
XL Varkenshaas of kipsaté (±390 gr) € 18.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Beefburger (± 200 gr) € 14.95
met bacon & kaas
Spare Ribs (± 400 gr) € 15.95
met diverse sauzen
Tournedos (± 220gr) € 23.95
met champignons en uien
Reuze schnitzel (± 350gr) € 16.75
met rijkelijk gevulde zigeunersaus
Warm beenhammetje (± 250 gr) € 16.95
met beenhamsaus
Bavette van Black Angus (± 250gr) € 20.95
met truffeljus
Zalmfilet (± 250gr) € 19.75
met Hollandaisesaus
Maaltijdsalade Gamba € 17.75

Vegetarische specialiteit

Vegetarische specialiteit van de chef € 15.75

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade & friet.