voorgerechten

Huisgemaakte uiensoep € 5.95
Champignons € 8.50
in knoflook-room
Gegratineerde mosselen € 10.95
in romige wittewijnsaus
Carpaccio € 10.50
met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Carpaccio XXL € 15.50
Vitello Tonato € 11.50
met tonijnmayonaise
Salade Geitenkaas € 12.50
Gamba € 10.95
in knoflookolie & rode peper
Trio van vis € 15.95
gerookte zalm, Hollandse garnalen, Paling & Toast
"Eveleens Paling" (± 100gr) € 13.75
op toast

hoofdgerechten

Varkenshaas- of kipsaté (± 260gr) € 16.75
geserveerd met atjar en kroepoek
Varkenshaas- of kipsaté (± 390gr) € 20.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Beefburger (± 220 gr) € 16.50
met bacon & kaas
Spare Ribs (± 600 gr) € 17.95
met diverse sauzen
Tournedos (± 220gr) € 24.95
met champignons en uien
Reuze schnitzel (± 350gr) € 17.75
met zigeunersaus
Warm beenhammetje (± 250 gr) € 17.25
met beenhamsaus
Bavette van Black Angus (± 250gr) € 22.95
met truffeljus
Zalmfilet (± 250gr) € 20.95
met Hollandaisesaussaus
Maaltijdsalade Gamba € 18.25
Boeren schnitzel (±350gr) € 17.75
met een laagje gekruid gehakt

Vegetarische specialiteit

Vegetarische specialiteit van de chef € 17.75

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade & friet.