voorgerechten

Huisgemaakte uiensoep € 7.50
Champignons € 10.50
in knoflook-room
Gegratineerde mosselen € 13.50
in romige wittewijnsaus
Carpaccio € 11.95
met pesto, Parmezaanse kaas en pittenmix
Carpaccio XXL € 16.95
Vitello Tonato € 12.95
met tonijnmayonaise
Salade Geitenkaas € 15.50
Gamba € 14.50
in knoflookolie & rode peper
Trio van vis € 17.50
gerookte zalm, Hollandse garnalen, Paling & Toast
"Eveleens Paling" (± 100gr) € 14.95
op toast
Chefs Trio € 15.75
Gamba in knoflookolie, Vitello Tonato & Carpacciorolletjes

hoofdgerechten

Varkenshaas- of kipsaté (± 260gr) € 18.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Varkenshaas- of kipsaté (± 390gr) € 23.50
geserveerd met atjar en kroepoek
Beefburger (± 220 gr) € 18.95
met bacon & kaas
Spare Ribs (± 600 gr) € 19.95
met diverse sauzen
Tournedos (± 220gr) € 27.50
met champignons en uien
Reuze schnitzel (± 350gr) € 19.50
met zigeunersaus
Warm beenhammetje (± 250 gr) € 18.95
met beenhamsaus
Bavette van Black Angus (± 250gr) € 25.95
met truffeljus
Zalmfilet (± 250gr) € 23.50
met Hollandaisesaus
Maaltijdsalade Gamba € 19.50
Boeren schnitzel (±350gr) € 19.50
met een laagje gekruid gehakt

Vegetarische specialiteit

Vegetarische gerecht v.d. maand € 19.50
Vegetarische truffelrisotto € 18.95

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade & friet.