voorgerechten

Huisgemaakte uiensoep € 6.50
Champignons € 9.50
in knoflook-room
Gegratineerde mosselen € 11.75
in romige wittewijnsaus
Carpaccio € 10.95
met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Carpaccio XXL € 15.95
Vitello Tonato € 11.95
met tonijnmayonaise
Salade Geitenkaas € 14.95
Gamba € 12.95
in knoflookolie & rode peper
Trio van vis € 15.95
gerookte zalm, Hollandse garnalen, Paling & Toast
"Eveleens Paling" (± 100gr) € 13.95
op toast
Chef € 14.50
Gamba

hoofdgerechten

Varkenshaas- of kipsaté (± 260gr) € 17.50
geserveerd met atjar en kroepoek
Varkenshaas- of kipsaté (± 390gr) € 21.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Beefburger (± 220 gr) € 17.75
met bacon & kaas
Spare Ribs (± 600 gr) € 18.50
met diverse sauzen
Tournedos (± 220gr) € 25.75
met champignons en uien
Reuze schnitzel (± 350gr) € 17.95
met zigeunersaus
Warm beenhammetje (± 250 gr) € 17.50
met beenhamsaus
Bavette van Black Angus (± 250gr) € 23.95
met truffeljus
Zalmfilet (± 250gr) € 21.75
met Hollandaisesaussaus
Maaltijdsalade Gamba € 18.50
Boeren schnitzel (±350gr) € 17.95
met een laagje gekruid gehakt

Vegetarische specialiteit

Vegetarische gerecht v.d. maand € 17.95
Vegetarische truffelrisotto € 17.75

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade & friet.