voorgerechten

Huisgemaakte uiensoep € 5.50
Champignons € 7.95
in knoflook-room
Gegratineerde mosselen € 9.95
in romige wittewijnsaus
Carpaccio € 9.75
met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Carpaccio XXL € 14.75
Vitello Tonato € 10.75
met tonijnmayonaise
Salade Geitenkaas € 11.95
Gamba € 9.95
in knoflookolie & rode peper
Trio van vis € 15.75
gerookte zalm, Hollandse garnalen, Paling & Toast
"Eveleens Paling" (± 100gr) € 12.95
op toast

hoofdgerechten

Varkenshaas- of kipsaté (± 260gr) € 15.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Varkenshaas- of kipsaté (± 390gr) € 19.95
geserveerd met atjar en kroepoek
Beefburger (± 220 gr) € 15.75
met bacon & kaas
Spare Ribs (± 600 gr) € 16.95
met diverse sauzen
Tournedos (± 220gr) € 23.95
met champignons en uien
Reuze schnitzel (± 350gr) € 16.75
met zigeunersaus
Warm beenhammetje (± 250 gr) € 16.95
met beenhamsaus
Bavette van Black Angus (± 250gr) € 21.95
met truffeljus
Zalmfilet (± 250gr) € 19.95
met Hollandaisesaussaus
Maaltijdsalade Gamba € 17.75
Boeren schnitzel (±350gr) € 16.75
met een laagje gekruid gehakt

Vegetarische specialiteit

Vegetarische specialiteit van de chef € 16.75

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade & friet.