Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
-
Joel BeckkerJoel Beckker schreef op 10 april 2015 om 18:58:
Een goed cafe-restaurant op een A lokatie met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Verder een zeer goede en vriendelijke bediening. Een top zaak!
kees schwabkees schwab schreef op 10 april 2015 om 18:45:
Heel goed Valt niets op aan te merken prijs en maaltijd super logies want hij zit altijd vol s.middags en s.avonds Ga zo door!
Henk en Joke JansenHenk en Joke Jansen schreef op 16 november 2014 om 07:23:
Ter ere van ons 40 jarig huwelijk hier met ruim 40 mensen gegeten ! Het was echt heerlijk, alles zag er zeer verzorgt uit, zeer vriendelijke bediening, wat ons betreft helemaal top ! Bedankt voor een zeer geslaagt etentje ! Henk en Joke
Léon & Jane PlegingLéon & Jane Pleging schreef op 14 augustus 2014 om 11:25:
Als beloofd, onze ervaring. Voorgerecht: mijn vrouw de champignons in knoflookroom en ik de gegratineerde mosselen in romige wittewijnsaus. Dat was gewoon héérlijk. Helemaal top. Hoofdgerecht voor beiden spareribs. En daar ging het voor ons scheef. De ribs vallen bijna vanzelf van het bot en het is een stevig portie! Super, maar de smaak was niet ons ding. (is natuurlijk heel persoonlijk.) En de twee sausjes, een soort flauwe ***tail saus en een flauwe knoflook saus vielen ons ook tegen. Maar we blijven komen hoor, want bediening en entourage zijn dik voor mekaar.
Léon & Jane PlegingLéon & Jane Pleging schreef op 13 augustus 2014 om 15:39:
Komen hier regelmatig op maandagmiddag tijdens het seizoen. (onze vrjie dag). Hebben dan een koffie, of een rosé met sorbet. Gewoon even een lekker tussendoortje. Bediening is prima en locatie gezellig langs het water. Kan de auto of motor makkelijk parkeren. Met de sloep leg je ook zo aan! Vandaag jarig en gereserveerd voor vanavond. Dan gaan we zien of een diner net zo goed aanslaat. Denk 't wel. Maar ik laat het nog weten! :-)