Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
-
Jan WesterikJan Westerik schreef op 24 april 2016 om 18:28:
Zondag 24 april (weer) ons huwelijksfeest gevierd in de Parel. Dit keer met z'n vijven en een peuter van anderhalf. Kinderstoeltje stond al klaar, kleurpotloden en leurboekjes erbij. Zo voel je je welkom! Bijzonder vriendelijk (als altijd) geholpen en heerlijk gegeten. Aanbevelenswaardig, al jaren.
MichelleMichelle schreef op 23 juli 2015 om 10:45:
Wat een heer­lijk restau­rant! Echt top! Top locatie aan het water met een mooi ter­ras. Bij bin­nenkomst word je meteen ver­welkomt door het per­son­eel. Er heerst een gezel­lige sfeer. Ik moet zeggen dat je hier echt het totaal plaatje kri­jgt. Heer­lijk eten en uiterst vrien­delijk per­son­eel. Bove­nal is alles ook nog eens heel betaal­baar! Wij komen hier vaker!
SebasSebas schreef op 24 juni 2015 om 18:30:
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs! Dat is 1 ding dat zeker is. Heerlijk gegeten en super bediening! Tot de volgende keer!!!
GeertGeert schreef op 22 juni 2015 om 07:25:
Afgelopen zaterdag met z'n vieren gegeten. Bediening was zeer vriendelijk, eten was prima. wat erg jammer was is dat wij vanaf 22.30 uur al het idee kregen dat we niet meer welkom waren, en dat het personeel graag naar huis wilde. Wij vinden een na borrel altijd nog erg gezellig maar daar was hier geen gelegenheid voor, jammer!
Nikki LeeNikki Lee schreef op 13 april 2015 om 13:39:
Standaard eet ik hier de vegetarische specialiteit met carpaccio vooraf. Beide gerechten zijn echt heerlijk! De desserts zijn zeker ook het uitproberen waard :) Topzaak