Gastenboek

Plaats een bericht

 
 
 
 
 
 
 
-
BalmBalm schreef op 9 augustus 2016 om 18:16:
Van uit Alphen hier bij toeval terechtgekomen. De naam doet zich zelf eer aan : een Pareltje !! Top bediening, vriendelijk en geweldig goed eten. Prijs meer dan waard.
DorienDorien schreef op 7 augustus 2016 om 19:07:
gister zaterdagavond hebben wij familie diner gehad voortreffelijk gegeten het was geweldig goeie kok. thuis nog even nagebabbeld met z'n alle maar iedereen was dik tevreden zeker voor herhaling vatbaar.
MarlonMarlon schreef op 4 augustus 2016 om 14:45:
3-8: vandaag samen met een vriendin aan de high tea in Grand café De Parel. De tafel was al gedekt toen we aankwamen. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje jus d'orange/prosecco. Lekkere koekjes/taartjes, met zorg gemaakte sandwiches/wraps en tot slot ook nog heerlijke kroketjes en quiches. We kregen alle tijd en ruimte om gezellig bij te kletsen. Het was helemaal top. Zeker voor herhaling vatbaar.
H VesteringH Vestering schreef op 16 juli 2016 om 21:14:
Vanavond met z'n tienen heerlijk gegeten. Super vriendelijk en attent personeel! Dit gaan we zeker vaker doen.
Fem & RobFem & Rob schreef op 31 mei 2016 om 18:25:
Een spontane opwelling van mijn jarige echtgenoot (die vandaag zomaar erg vroeg thuis kwam): "ga je mee een lekker hapje eten bij de Parel?" Dus heerlijk op jullie terras mogen neerstrijken en genoten van al het lekkers, vooral het vuurwerk bij de koffie was supertof! Jullie zijn kanjers, allemaal! Tot snel, hartelijke groeten aan allen!